Ajankohtaista

JÄSENKIRJE 1/2021

Hyvät Naisopiston Ystävät,

Olemme saaneet nauttia kauniista kesästä, metsän antimista ja siitä, että koronavirus hellittää otettaan. On ollut ikävä Teitä ystäviä. Johtokunta kokoontui ja piti oman kokouksensa ja vuosikokouksen sen lisäksi. Toimihenkilöt ovat samat kuin edellisellä kaudella.


Piirakkailtapäivä. Nyt olisi aika kerääntyä yhteen perinteisen piirakkailtapäivän merkeissä. Tapaaminen olisi jälleen hyväksi havaitussa Kim Kylmälän Ateljeessa, Temppelikatu 9 D 37 Helsingissä. Ajankohta olisi 20.11.2021 klo 14 alkaen. Ohjelmassa kahvitarjoilua, seurustelua ja Sarin sointukylpy.


Jäsenmaksu on alennettu 20 euroon; maksathan mahdollisimman pian Naisopiston Ystävät ry:n tilille: FI42 8000 1700 1760 44


Alkutalvella 2022 jäsenillä on mahdollisuus kokea erinomaiset arvostelut saanut musikaali Maija Poppanen / Mary Poppins. Esitys on Svenska Teaternin suurella näyttämöllä lauantaina 8.1.2022 klo 18.30. Sirkku on varannut 20 lippua permannon riviltä 3. Ilmoittaudu mukaan välittömästi soittamalla Sirkulle puh nro 0400 96 56 74.

Lippujen hinnat ovat:
- opiskelijat ja lapset 44€
- eläkeläiset 84€
- aikuiset 88€

Maksa liput Naisopiston Ystävät ry:n tilille FI42 8000 1700 1760 44 viimeistään 8.12.2021 mennessä.


ILOISIIN TAPAAMISIIN!
JohtokuntaSvenska Teatern kirjoittaa:
Sopivasti joulun alla voimme jälleen esittää värikylläisen ja mielikuvitusta kutkuttavan menestysmusikaalimme maailman ensimmäisestä "supernannysta". Sekä yleisö että kriitikot ottivat viime syksynä musikaalin avosylin vastaan ja Helsingin Sanomat antoi sille viisi tähteä.

Olemme todellä ylpeitä tästä ennen näkemättömästä musikaalista, sen kauniista puvuista ja yksityiskohtaisesta lavastuksesta. Mary Poppins on Svenska Teaternin suurimpia satsauksia kautta aikojen. Näytelmän taianomainen historia, unohtumaton musiikki ja häikäisevät tanssinumerot ovat jo hurmanneet koko maailman.

Tervetuloa maagiseen teatterielämykseen Mary Poppinsin värikylläiseen ja mielikuvitusta kutkuttavaan maailmaan!Helsingin Sanomat kirjoitti:
Markku Nenosen ohjaama koko perheen musikaali katsoo maailmaa lasten silmin: Svenska Teaternin Mary Poppins lentää suoraan sydämeen. Nyt ei tarvitse ikävöidä Lontooseen, kun täällä näkee parempia musikaaliesitytksiä, kirjoittaa HS-kriitikko Lauri Meri.